A kör bezárul

2019. május 20.

Enyhén eseménytelen nap volt, gyönyörű záró akkordokkal. Igazán szép napsütésre ébredtünk a hegyek lábánál. Már csak egy jó reggeli hiányzott a boldogsághoz. Na a boldogság elmaradt. Lett helyette mogyoróvajas, lekváros pirítós. Még csak a szokásos palacsinta sem volt. De ez nem szegte kedvünk, elindultunk az utolsó közös etapra a csapattal.

Az út maga majdhogynem unalmas és eseménytelen volt. Kis utakon mentünk, ahol voltak olyan keskeny hidak, hogy egy irányba csak egy teherautó mehetett, mindenféle forgalom irányítás nélkül. Meg kellett várni, amíg elfogytak a szembejövők, vagy elő nem került egy udvarias kamionos.

Az öbölhöz közeledve értük el a Richmond hidat. Ez arról nevezetes, hogy olyan, mint egy hullámvasút. Kétszer megy fel nagyon magasra, középen meg szinte a víz szintjén van. Érdekes szerkezet.

Ezután értünk a Goldengatehez, ahol nagy mellénnyel előre mentem, hogy majd én tudom az utat. Erre le volt zárva a kilátóhoz vezető szakasz. Félreálltunk az autópálya lehajtó után, majd kis kérdezősködéssel sikerült kideríteni, hogy merre az arra. Így egy kis kerülővel, de feljutottunk és végre láthattam napsütésben is. Még impozánsabb látvány.

Érdekes, hogy erre a pontra mindig valami nagyobb történet lezárásakor érkezek meg. Most például a 10 motorral közös, két hetes túra végén. Méltó lezárása a sztorinak. Majd a youtubeos videóban mesélek erről picit többet.

Itt érzelmes búcsút vettem a csapattól és elgurultam Norbihoz. Ő is pont hazaért a munkából, amire odaértem. Sőt már az autópályán beért. Meg is lepődtem, amikor egy amerikai furgonból kapok egy, a V-stromos közösségben ismert V-t 🤗 Mi ezzel szoktuk köszönteni egymást, ha összefutunk az úton.

Gyorsan beöltözött motoros ruhába és irány vissza San Franciscoba, a Sunset boulevardra. Itt beültünk a kedvenc japán éttermébe és valami isteni zabát toltunk. Sőt még egy sört is gurítottunk mellé, ami állítólag itt engedélyezett. Egy biztos, hogy fülig érő mosollyal és dupla bátran motoroztam hazafelé először a tengerparti sétány mellett, majd a Goldengaten keresztül.

Este kicsomagoltam és beüzemeltem az új telót. Ezzel elment az egész este, nem jutott idő és energia a posztra.

Kedd reggel kocsibérlés és irány Los Angeles. A Hollywood Boulevard visszavár 🤩

A túrán készült fotókat IDE KATTINTVA találod.


Ha nem szeretnél lemaradni a folytatásról, akkor lájkold be az oldalt a Facebookon és/vagy iratkozz fel az e-mailes bejegyzés értesítőre. Esetleg meg is oszthatod a posztot az ismerőseiddel, hátha őket is érdekelné a sztori 🙂

Érdekes volt? Megosztanád?